Continúa el ciclo Música en la mar con Jazz y Folk Valenciano - Eventos en HosteleriaenValencia.com
Imagen Flecha

Continúa el ciclo Música en la mar con Jazz y Folk Valenciano

Convoy Jazz el sábado 11, y Raval y Vila con Sarabanda, el domingo 12, nos invitan a bailar en el tercer fin de semana musical en la Playa de OlivaContinúa el ciclo Música en la mar con Jazz y Folk Valenciano

    A un lado y otro de la playa, la calle será el escenario para las próximas citas previstas en el ciclo 'Música en la mar' que organizan los Servicios Culturales del Ayuntamiento de Oliva. Sábado 11, Convoy Jazz nos espera en la calle del Mar Mediterráneo, y domingo 12, el 'Sarau en la plaza' impregnará la plaza de Europa con nuestra música más tradicional.

 

    En el marc de la VII Fira ACCO Voramar, hi haurà tot un seguit d’actuacions que caldejaran l’ambient de la vesprada-nit de dissabte. ‘Música a la mar’ forma part d’aquest esdeveniment comercial i, “seguint amb la il•lusió de compartir la qualitat i quantitat de formacions musicals locals, vos convidem a deixar-vos anar amb Comboi Jazz”, apunta el regidor de Cultura, Enric Escrivà. Es tracta d’un grup d’alumnes de l’Escola de Música d’Oliva, recentment reunits, que s’atreveixen amb tot per tal de seduir amb el seu saber fer. La seua actuació està prevista a les 21 h.

    Diumenge 12, a les 20.30 h s’armarà el ‘Sarau a la plaça’, la d’Europa. El públic podrà apuntar-se i aprendre balls populars amb el Grup de Danses Raval i Vila i la Colla Sarabanda. Si ja coneixeu els estils i les dansades, sabeu que són d’allò més contagiosos. Si encara no esteu familiaritzats amb els nostres balls populars, ara és mà: teniu tota una colla de dolçainers i tabaleters marcant el ritme, i un bon grapat de balladores i balladors que saben seguir les melodies... quina ocasió millor per aprendre?

    No acaba ací la programació musical de l’estiu. Com ja s’ha comunicat, el VI Figatell Sound previst per al dia 10, ha quedat ajornat per risc de pluja. Serà el divendres 24 d’agost, a partir de les 20.30 h en el Passeig de la Mitja Galta.


AYUNTAMIENTO DE OLIVA
Teléfono: (+34) 962 850 250
Plaza del Ayuntamiento, 1
46780 OLIVA (Valencia)
www.oliva.es 
 
 
Fecha de Publicación: 10/08/2018


Noticias RelacionadasHostelería en Valencia - Periódico Gastronómico digital
Copyright © 2015-2021
Teléfono: (+34) 960 500 185 - VALENCIA (España)
Mail de contacto: info@hosteleriaenvalencia.com  -  Condiciones de Servicio  -  Protección de Datos