1ª Jornada Gastronómica de la "Ruta del Arroz" en Cullera - Eventos en HosteleriaenValencia.com
Imagen Flecha

1ª Jornada Gastronómica de la "Ruta del Arroz" en Cullera

ARROSSETJANT 2015, la fiesta del arroz en Cullera el 29 de Noviembre1ª Jornada Gastronómica de la

    Conoce los secretos para preparar un arroz perfecto en un ‘show cooking’ con los mejores cocineros de Valencia. La exhibición culinaria contará con la participación de chefs con estrella Michelín como Manuel Alonso (Rte. Casa Manolo) o Jaume Galán (Rte. La Sucural) y delantales de prestigio como Alejandro Platero (Rte. Macel.lum) y Enrique Medina (Rte. Apicius). La jornada se completará con degustaciones, conferencias y una paella gigante. Las actividades se enmarcan en la primera edición de ‘Arrosetjant 2015’, una iniciativa anual que tiene por objetivo promocionar la cultura del arroz como activo turístico para los municipios del entorno de la Albufera de Valencia.    Esta primera edición de ‘Arrosetjant 2015’ se celebrará el próximo domingo 29 de NOVIEMBRE, de 10 a 17.30 en el parque Daniel Clar de CULLERA. Entrada libre. CRONOGRAMA : 10.00: Inauguració de la fira per part de Manuel Espinar, president de la Federació d’Hostaleria de València; Pilar Moncho diputada de turisme; Jordi Major, alcalde de Cullera; Jordi Vicedo president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa i Txema Peláez president de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 10.30 a 13.00: ‘show cooking’ per cuiners de renom com Alejandro Platero (Rt. Macel·lum), Enrique Medina (Rt. Apicius) i els xefs amb estrela Michelín Manuel Alonso (Rt. Casa Manolo) i Jaume Galan (Rt. La Sucural). 13.00 a 14.00: Ponència sobre turisme gastronòmic. 12.30 a 13.30: Degustació d’arrossos en els diferents estands dels membres del club de producte ‘Arrossetjant’ i club d’artesans de l’ arròs. 13.30 a 15.00: Paella Gegant. 17.30: Clausura de la Jornada. *El programa podria patir variacions als horaris, cuiners i empreses que participen. PARTICIPANTS: D.O. Arròs de València D.O Caqui de la Ribera D.O. VALENCIA VINS Heineken Empreses de serveis turístics ORGANITZA: ARROSSETJANT(ARROCEANDO):

Club de Producte Ruta de l'Arròs
http://www.arroceando.com
@arroceando Arrossetjant és un ‘club de producte’ gestionat per la Federació Empresarial d’Hostaleria de València i format per ajuntaments, mancomunitats, associacions i empreses de l’entorn de l’Albufera. Objectiu: Adequar el destí turístic supramunicipal de l’Albufera de València, incrementant el seu atractiu en el mercat turístic nacional i internacional.

El principal objectiu és preservar i promoure la cultura etnològica valenciana emmarcada en torn al parc natural de l’Albufera i el seu valor gastronòmic com un element de primer ordre, diferenciador i qualificador de l’oferta turística valenciana. La prioritat del projecte és la creació de productes i experiències turístiques ‘consumibles’ pels turistes i visitants relacionades en l'arròs com a producte estrella reforçat pels recursos que l'envolten.

En el rerefons hi ha la voluntat de retornar la importància gastronòmica, cultural i etnogràfica de l’arròs a la Comunitat Valenciana. Sobre ‘Arrossejant 2015’ Enguany és la primera edició de la fira ‘Arrosetjant 2015’. L’esdeveniment tindrà caràcter anual i serà itinerant, celebrant-se cada any en un dels municipis que formen part del club de producte Arrosetjant. Els membres inicials del projecte són:

• Patronat de Turisme “València Terra i Mar”
• Parc Natural de l’Albufera
• D.O. Arròs de València
• Riberaturisme
• Federació Empresarial d’Hostaleria

 ENTITATS MANCOMUNITAT HORTA SUD AJUNTAMENT DE CATARROJA FUNDACIÓ ASSUT ASSOCIACIÓ D’HOSTALERIA EL PERELLÓ AJUNTAMENT D’ALBALAT DE LA RIBERA ELM EL PERELLÓ AJUNTAMENT DE SILLA AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ TURISME VALÈNCIA AJUNTAMENT DE CULLERA CLUB ARTESANS DE L’ARRÒS DE CULLERA AJUNTAMENT DE SOLLANA AJUNTAMENT DE SUECA PARC NATURAL DE L'ALBUFERA FEHV PATRONAT DE TURISME VALENCIA TERRA I MAR RIBERATURISME D.O. ARRÒS DE VALÈNCIA

 Empreses de serveis : - Viajar en família - Arroz y tartana - VisitAlbufera - Zizerones - Kitepower -

Turismo Valencia 1ª Jornada Gastronómica de la 'Ruta del Arroz' en Cullera ARROSSETJANT 2015, la fiesta del arroz en Cullera el 29 de Noviembre

Parque Daniel Clar CULLERA, Valencia. http://www.arroceando.com

Fecha de Publicación: 15/12/2015

Hostelería en Valencia - Periódico Gastronómico digital
Copyright © 2015-2020
Teléfono: (+34) 960 500 185 - VALENCIA (España)
Mail de contacto: info@hosteleriaenvalencia.com  -  Condiciones de Servicio  -  Protección de Datos