Ontinyent Medieval ofrecerá un viaje CULTURAL y SENSORIAL en el pasado de la ciudad - Eventos en HosteleriaenValencia.com
Imagen Flecha
Ontinyent Medieval ofrecerá un viaje CULTURAL y SENSORIAL en el pasado de la ciudad
La actividad contará con 3 zonas diferenciadas y tendrá especial cuidado con los detalles de ambientación

Ontinyent Medieval ofrecerá un viaje CULTURAL y SENSORIAL en el pasado de la ciudad
Ontinyent Medieval ofrecerá un viaje CULTURAL y SENSORIAL en el pasado de la ciudad 0
Ontinyent Medieval ofrecerá un viaje CULTURAL y SENSORIAL en el pasado de la ciudad 1
Ontinyent Medieval ofrecerá un viaje CULTURAL y SENSORIAL en el pasado de la ciudad 2
Ontinyent Medieval ofrecerá un viaje CULTURAL y SENSORIAL en el pasado de la ciudad 3
Ontinyent Medieval ofrecerá un viaje CULTURAL y SENSORIAL en el pasado de la ciudad 4

    Sayo Gandia anima a las localidades vecinas a disfrutar de una cita "que va mucho más allá de un mercado medieval"

    "Ontinyent Medieval" ofrecerá un viaje "cultural y sensorial" en el pasado de la ciudad, contando con 3 zonas diferenciadas donde se tendrá especial cuidado con los detalles de ambientación. La concejala coordinadora de la actividad, Sayo Gandia, daba hoy nuevos detalles en torno al renovado mercado medieval onteniense que organizan el Ayuntamiento, la Diputación de Valencia y la Sociedad de Festeros, y que tendrá lugar del 23 al 25 de febrero en el centro histórico de Ontinyent.
 
    Gandia, que compareixia davant els mitjans acompanyada d’Alberto Almagro, de l’empresa La Fragua de Vulcano, animava als habitants de les localitats veïnes “a acompanyar-nos i gaudir d’una cita que va molt més enllà d’un mercat medieval”, destacant especialment la “Vila d’Oficis” i el “Soc Àrab” al barri de La Vila, on es podrà conèixer com treballaven els ferrers, afiladors, ceramistes, perfumistes, esparters i tallistes, entre d’altres oficis ubicats entre el carrer Trinitat i la Plaça de Dalt. La segona zona estarà compresa la plaça Major i la plaça de Baix, on es comptarà amb més de 110 llocs de venda d’artesania i gastronomia,  i finalment el tercer espai serà la “zona jove” a l’esplanada de Tortosa i Delgado, on dissabte a partir de les 20:30 hores tindrà lloc l’actuació del grup local “Limbotheque”.

    Sayo Gandia explicava que “la vila d’oficis i el soc àrab oferiran una recreació històrica molt visual, però tant esta zona com la resta d’espais van a comptar amb una ambientació que arribarà a la resta de sentits: l’olor  dels perfums o de l’encens; els sabors d’una ampla varietat gastronòmica; el tacte dels materials dels diversos productes; la calor i la llum de les torxes...Anem a tenir cura de tots els detalls per fer un veritable viatge a l’Ontinyent de fa més de 800 anys en un espai perfecte per a fer-ho, com és el nucli històric de la ciutat”, destacava.

    A més a més es comptarà amb una exposició d’elements de tortura i altra de fotografia festera, cedida per AFO; jocs infantils, demostracions, un assaig dels balls de la Tartuga i l’Àguila (amb la col•laboració musical de La Colla i l’Associació de Gegants i Cabets) i fins a 25 activitats d’animació amb personatges com joglars, bufons o cavallers.

    Alberto Almagro explicava que tots aquells i aquelles que es facen 4 “selfies” a la “Vila d’Oficis” podran replegar un regal i un val per una consumició en un punt d’informació habilitat a tal efecte, on també es podrà accedir a informació d’un concurs fotogràfic d’Instagram dotat amb un premi de 100 euros per a fotografies realitzades al Mercat Medieval.

    “Ontinyent Medieval” obrirà les portes divendres 23 a les 18:00 hores, tenint lloc a les 19:30 una inauguració oficial amb una cercavila acompanyada per la música del Regall i els balls del Grup de Danses d’Ontinyent, que anirà des del carrer Sant Roc fins a la plaça de Baix, on es farà el pregó del Mig Any Fester. “Ontinyent Medieval” es podrà visitar també dissabte i diumenge de 10:30 a 22:00 hores.


AYUNTAMIENTO DE ONTENIENTE
Teléfono: (+34) 962 918 200
Plaza Mayor, 1
46870 Ontinyent (Valencia) España
www.ontinyent.es


Fecha de Publicación: 14/02/2018


Noticias Relacionadas

Hostelería en Valencia - Periódico Gastronómico digital
Copyright © 2015-2020
Teléfono: (+34) 960 500 185 - VALENCIA (España)
Mail de contacto: info@hosteleriaenvalencia.com  -  Condiciones de Servicio  -  Protección de Datos