Gandia acoge mañana el "Día de canto de Estilo Valenciano" - Cultura en HosteleriaenValencia.com
Imagen Flecha

Gandia acoge mañana el "Día de canto de Estilo Valenciano"

Gandia acoge mañana el
Gandia acoge mañana el
Gandia acoge mañana el
Gandia acoge mañana el

    Las actividades comenzarán a las 17.30 horas en la plaza de las Escuelas Pías, recorriendo diversos espacios del centro de la ciudad hasta llegar sobre las 19.20 horas donde tendrá lugar la actuación final en el Jardín de la Casa de la Cultura.

 

    Joan Muñoz, regidor delegat de Cultura ha comparegut hui juntament amb la directora general de la Música i Cultura Popular Valenciana de la Conselleria de Cultura, Marga Landete i Jordi Reig, per presentar les activitats que se celebraran demà a partir de les 17.30 hores a la nostra ciutat dins del "Dia de cant valencià d'Estil".

    Joan Muñoz, s'ha mostrat content que pel Cant d'Estil isca de València i es represente a Gandia. "Per a nosaltres és un honor que suposa un reconeixement a l'aposta per la cultura que realitzem i al nomenament com a primera Capital Cultural Valenciana".

    Marga Landete va explicar que després de la declaració de Gandia com a Capital Cultural, "vam pensar que era una bona idea portar el Cant d'Estil. Esperem que les properes capitals també ho acullen". "Des de l'Institut Valencià de Cultura i la Generalitat hem volgut involucrar-nos en la Capitalitat Cultural i hem organitzat diverses activitats a la ciutat".

    D'aquesta manera, el 12 de novembre el Cor de la Generalitat Valenciana visitarà Gandia per repassar 300 anys de la música coral valenciana. Un acte que es realitzarà al Palau Ducal. Al desembre serà el torn del Projecte "Música a la Llum", una iniciativa que permet analitzar els fons musicals de les Bandes Musicals locals per tal de recuperar-los, restaurar-los, digitalitzar-los i posar-los en valor amb un disc.
El 4 de gener, serà el torn de l'actuació de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. "Una de les formacions més interessant a la Comunitat integrada per músics menors de 26 anys" va destacar Landete

    Finalment, Jordi Reig va explicar que el dia del Cant d'Estil començarà a les 17.30 hores a la plaça de l'Escola Pia, recorrent diversos espais del Centre de la ciutat fins a arribar cap a les 19.20 hores on tindrà lloc l'actuació final al Jardí de la Casa de la Cultura.
 

AYUNTAMIENTO GANDIA
Teléfono: (+34) 962 959 400
Plaza Mayor, 1
46701 Gandía (Valencia) España
www.gandia.org
 
Fecha de Publicación: 06/10/2017


Noticias RelacionadasHostelería en Valencia - Periódico Gastronómico digital
Copyright © 2015-2020
Teléfono: (+34) 960 500 185 - VALENCIA (España)
Mail de contacto: info@hosteleriaenvalencia.com  -  Condiciones de Servicio  -  Protección de Datos