CICLO DE JAZZ AL BOTÀNIC 2017 - Eventos en HosteleriaenValencia.com
CICLO DE JAZZ AL BOTÀNIC 2017
CICLO DE JAZZ AL BOTÀNIC 2017

    Llunàtic Jazz és el títol que porta enguany el cicle de Jazz que el Jardí Botànic organitza cada temporada per al seu públic fidel, el qual espera l’obertura de les portes de l’Auditori amb noves propostes de la millor música del panorama jazzístic. Per a aquest 2017 continua la col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz, i encetem el patrocini de l’activitat amb Caixa Popular.
 
    Les 8 fases de la lluna són les protagonistes del programa, i les que donen nom a cadascuna de les actuacions. Si preguntem a un romàntic, ens dirà que la lluna és la que guia les nits solitàries sense el seu amor i la que il·lumina les que passen junts; l’artista trobarà en ella un grapat d’inspiració; l’astrònom ens explicarà que és el satèl·lit natural de la Terra, girant sobre si mateixa i també al voltant de planeta, i que la seua lluentor és el reflex de la llum del sol; el matemàtic farà números i ens dirà que un cicle de la lluna dura 29 dies i mig, durant els quals observem les seues vuit fases; la comare ens contarà històries de parts coincidents amb la lluna plena i l’agricultor ens recomanarà diferents accions sobre el nostre camp en funció de la fase llunar.

    Tots tindran raó i, al Jardí, deixarem que la música seguisca el seu camí, ens faça la vida una mica més bonica i gaudir del Jazz una nit al mes. Cada cançó, cada grup, cada composició serà diferent, ens sonarà diferent, i dependrà no només de l’estil i les influències, també del nostre estat d’ànim i la nostra disposició. Així, igual que les fases de la lluna són el resultat de l’angle des del qual veiem la part que té il·luminada, la nostra experiència amb el Jazz dependrà de qui som i com ens sentim.

    Enguany hem preparat un cicle de 8 concerts que ocuparan tota la nostra agenda, de maig a desembre, sempre a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic a les 19.30h (c/Beat Gaspar de Bono s/n). Les entrades es poden adquirir per 4€ a la taquilla del Jardí en el seu horari habitual, des dels 15 dies anteriors a cada concert. Com a novetat dintre del programa, tot i que altres anys els hem organitzat de forma puntual, tenim dos concerts dirigits a públic infantil, el 14 d’octubre i el 2 de desembre, i en aquest cas, l’hora prevista són les 12 h.


PROGRAMA DEL CICLE DE JAZZ 
27 MAIG. LLUNA PLENA
Pepe Zaragoza. Joan Saldaña, Amadeo Moscardó, César Cortés, Roger Gutiérrez, Pepe Zaragoza
10 JUNY. LLUNA MINVANT
Mateo Rived. Baptiste Bailly, Matt Baker, David Gadea, Mateo Rived
16 DESEMBRE. QUART MINVANT
Viktorija Pilatovic.  Alberto Palau, Ales Cesarini, Mariano Steimberg, Viktorija Pilatovic
14 OCTUBRE. LLUNA CREIXENT
Pool Jazz Minijam. Guillermo Valero, Ana Zomeño, César Peris, Jordi Tarazona, Pablo Lacasta, Xesc Canet
21 OCTUBRE. LLUNA GIVOSA CREIXENT
Joan Saldaña. Wilfried Wilde, Xan Campos, Miquel Álvarez, Iago Fernández, Joan Saldaña
18 NOVEMBRE. LLUNA GIVOSA MINVANT
Swingin’ Affair. Pere Peiró, Joan Saldaña, Simone Zaniol, Javi Pérez
2 DESEMBRE. LLUNA NOVA
Jazzejant amb menuts.  Francisco Blanco “Latino”, Teresa Núñez, José Reillo
23 DESEMBRE. QUART CREIXENT
Big band taller de Sedajazz. Rosana Diaz, Juan Saus, Clara Juan, Juanjo Martin, Fco. Blanco "Latino", Fede Crespo, Rafa Llopis, Carol Campillo, Diego Martinez, Vicen Tormo, Lucia Bisquert, Isabel Amoros, Jonas Sanchez, Marina Alcantud, Teresa Nuñez, Oscar Cuchillo, Rubén Díaz, Claudia Ferrandez

PEPE ZARAGOZA
DIA: 27 MAIG 2017
    Encetem Llunàtic Jazz, el Cicle de Jazz del Botànic 2017 amb aquest jove trompetista que ens presenta el seu primer disc. Hard bop contemporani sota el títol de La plaça dels somnis. Entrades disponibles a taquilla.JARDÍN BOTÁNICO DE LA UNICERSIDAD DE VALENCIA
Teléfono: (+34) 963 156 800
Calle Quart, 80 
46008 Valencia (España)
 
 


Fecha de Publicación: 15/05/2017

Hostelería en Valencia - Periódico Gastronómico digital
Copyright © 2015-2020
Teléfono: (+34) 960 500 185 - VALENCIA (España)
Mail de contacto: info@hosteleriaenvalencia.com  -  Condiciones de Servicio  -  Protección de Datos